XII Mostra d'Entitats 2020

Arrenca el procés per organitzar la dotzena edició de la Mostra d'Entitats 2020

Fins al 25 de febrer les entitats del municipi poden enviar la seva sol·licitud per participar-hi.

El Servei de Participació Ciutadana de l'Ajuntament de Sant Adrià de Besòs, conjuntament amb les entitats del municipi, organitza biennalment la Mostra d'Entitats. Aquest 2020, es farà el dia 6 de juny a la plaça de la Vila.

Els objectius d’aquesta Mostra són:

  • Configurar la pròpia activitat d’organització de la Mostra com un espai i un procés participatiu (comissió i plenaris d'entitats)

  • Configurar-la com un espai de relacions entre les associacions.

  • Configurar-la com un espai aparador de les entitats municipals per a la ciutadania de Sant Adrià.

La Mostra es prepara de manera participativa amb una comissió d'entitats que va sorgir durant la celebració del plenari d'entitats del mes de novembre. Aquesta comissió treballa aspectes organitzatius i de contingut i les seves decisions es consensuen en els plenaris. Tant l'assistència a la comissió com als plenaris és oberta a totes les entitats del municipi.

Els reptes que es treballaran durant aquesta edició, entre d'altres, seran fomentar i augmentar la participació d'entitats esportives, minimitzar els residus que es generen per poder fer una mostra més sostenible i millorar les activitats per tal que la Mostra sigui un espai de gaudi i més atractiu.

Tota la informació disponible i les inscripcions per a les entitats es poden trobar al següent enllaç http://www.sant-adria.net/sant-adria-per-temes/participacio-ciutadana/mostra-dentitats/xxi-mostra-dentitats-2020