Inici de la Diagnosi participada del teixit associatiu del municipi

Es vol comptar amb la participació activa dels propis representants d’associacions, tècnics, polítics municipals i ciutadans.

L’Ajuntament de Sant Adrià de Besòs ha posat en marxa, amb l’assistència del Departament de Consultoria i Estudis de la Fundació Pere Tarrés,  l’elaboració d’una Diagnosi participada del teixit associatiu del municipi.L'objectiu d’aquesta diagnosi és analitzar quin és l’estat actual d’aquest teixit des de diferents òptiques i començar a definir les actuacions adreçades a les entitats i a desenvolupar en les properes anualitats.

Aquesta diagnosi vol comptar amb la participació activa dels propis representants d’associacions, tècnics i polítics dels diferents àmbits de l’Ajuntament que proporcionaran el seu coneixement i experiència per identificar necessitats i demandes.També s’obriran espais de participació per a la ciutadania en general, on podran donar opinions sobre la percepció del teixit associatiu del municipi.

Per tal d’incentivar la participació dels diferents col·lectius, es dissenyaran tècniques i dinàmiques perquè tothom que estigui interessat pugui aportar el seu coneixement i la seva visió.

En aquest sentit, es podrà consultar en obert a la plataforma Decidim per Sant Adrià les fase del procés i el seu desenvolupament. S’informarà també mitjançant la pàgina web de l’Ajuntament  i les xarxes socials institucionals. Alguns dels mecanismes de participació seran:

    • Enquesta adreçada a entitats del municipi per conèixer la seva realitat.
    • Enquesta adreçada la ciutadania per conèixer la valoració del teixit associatiu  del municipi.
    • Dinàmiques participatives per recollir propostes, necessitats i demandes.
    • Altres sessions.