2n. Cicle de formació digital per associacions: Canva i Instagram

Amb la voluntat de millorar les habilitats i competències de les entitats de Sant Adrià, durant aquests mesos de setembre, octubre i novembre, es tornen a impartir els dos cursos digitals adreçats al teixit associatiu de la ciutat.

- Curs de Canva (Inscripció):

Aquest és un taller pràctic per aprendre a dissenyar i crear imatges per fer presentacions, catàlegs, fulletons… per imprimir o en format digital utilitzant el programari en línia Canva. Ajudarà a les entitats a comunicar a les xarxes digitals de manera més efectiva. Al finalitzar el curs, els assistents s’hauran fet almenys tres dissenys.

Lloc: Centre de Producció Cultural i Juvenil Polidor

Dies: 27 de setembre i 4 d'octubre

Horari: de 18.00h a 21.00h

Durada: 6 hores

Necessitats: Ordinador portàtil

- Curs d’Instagram (Inscripció):

Aquesta és una formació molt pràctica que pretén que les associacions del municipi estiguin presents d’una manera estratègica, dins d’aquesta xarxa social, que avui en dia compta amb un gran número d’usuaris per la facilitat de cerca d’informació i perquè incorpora la possibilitat de fer “xarxa” entre usuaris pròxims d’un mateix barri o ciutat.

El cus s'inicia des de l'edició del perfil fins a la creació i edició de fotografies i vídeo per crear continguts atractius a Instagram.

Lloc: Centre de Producció Cultural i Juvenil Polidor

Dies: 18 i 15 d'octubre i 8, 15 i 22 de novembre

Horari:de 18.00h a 21.00h

Durada: 15 hores

Necessitats: Telèfon mòbil (tipus Smartphone).

Els cursos es realitzaran sempre que hi hagi un mínim de 7 persones inscrites i consten de 15 places com a màxim. Les inscripcions es faran per rigorós ordre d’entrada.