Presentació del Pla d'Acció pel foment de teixit associatiu: Impulsant les nostres associacions

En reconeixement al treball realitzat durant el procés i com a tret de sortida de l’inici de les activitats, la presentació del Pla s’emmarca entorn a debats sobre el treball intern a les associacions.

Durant l’any 2023, el servei de participació Ciutadana de l’Ajuntament, amb el suport de la Fundació Pere Tarrés, ha elaborat un Pla d’acció pel foment del teixit associatiu del municipi. 

Aquest document, parteix d’una diagnosi prèvia, i es constitueix com una eina de planificació estratègica que incorpora, prioritza i desenvolupa actuacions que s’hauran de desenvolupar a curt, mig i llarg termini en matèria de dinamització de l’associacionisme al municipi. La intenció és dotar a aquest sector d'eines i instruments que facilitin la seva activació i el seu caràcter participatiu. Durant la seva elaboració, es destaca el treball i suport realitzat per la Taula del teixit associatiu, òrgan de seguiment del pla, constituïda per una desena d’entitats adrianenques, així com d’altres entitats que han participat en sessions de propostes i de validació, sense oblidar la col·laboració dels tècnics municipals dels serveis que en tenen relació amb aquest sector.  

Per reconèixer el treball realitzat i com a tret de sortida de l’inici de les activitats que contempla el pla, aquest s’emmarca dins d’una presentació pública que girarà entorn al debat de la primera de les línies estretègiques de Pla, la participació i el treball intern a les associacions. L’acte s’adreça especialment a representants d’associacions, però també resta oberta a totes les persones interessades.

La presentació tindrà lloc el proper dissabte 15 de juny a les 9.30 h al Casal Dalt de la Vila (plaça de l’església, 13).

Per limitacions d’aforament, és necessària la inscripció prèvia. Es pot trobar el formulari d’inscripció a la plataforma Decidim per Sant Adrià, a on es pot consultar també el programa i el document del Pla. També és possible la inscripció al telèfon 93 381 20 04 (extensió 1420), en horari de 9 a 14 h o enviant un correu electrònic a pciutadana@sant-adria.net.