Arranca el procés per organitzar la 12a. edició de la Mostra d'Entitats 2022

Fins al 22 de febrer les entitats del municipi poden enviar la sol·licitud per participar-hi

El Servei de Participació Ciutadana de l'Ajuntament de Sant Adrià de Besòs, conjuntament amb les entitats del municipi, organitza biennalment la Mostra d'Entitats.

Aquest 2022 es farà el dia 28 de maig a la plaça de la Vila.

Els objectius d'aquesta Mostra són els següents:

- Configurar la pròpia activitat d'organització de la Mostra com un espai i un procés participatiu (Mesa del Teixit Associatiu i Plenari Mensual d'Entitats)

- Ser un espai de relacions antre les associacions.

- Esdevenir un aparador de les entitats municipals per als ciutadans de Sant Adrià.

La Mostra es prepara de manera participativa amb la Mesa del Teixit Associatiu, òrgan puntual en el qual participen activament deu associacions del municipi.  S'hi treballen aspectes organitzatius i de contingut i les seves decisions es consensuen en els plenaris.  Tant l'assistència a la Mesa com als plenaris és oberta a totes les entitats del municipi.

Els reptes que es treballaran durant aquesta edició, entre d'altres, seran fomentar i augmentar la participació d'entitats, minimitzar els residus que es generen per poder fer una mostra més sostenible i millorar les activitats amb l'objectiu d'incrementar la interacció entre el públic i les entitats.

Tota la informació es pot trobar a la web de l'Ajuntament, www.sant-adria.net a l'espai de participació ciutadana.  Les entitats també trobaran el full d'incripció.