Centre de producció Cultural i Juvenil Polidor

El Centre juvenil Polidor es troba a la plaça Guillermo Vidaña, s/n, de Sant Adrià de Besòs, junt amb la Biblioteca Sant Adrià i el Complex Esportiu Ricart

934627446

whatsapp 662554688

polidor@sant-adria.net

Facebook

Twitter

Horari de dilluns a divendres de 9 a 21 h

 

 

Serveis del Polidor

El centre Juvenil Polidor és un espai destinat als i les joves del municipi d’entre 12 i 35 anys.
En les seves instal·lacions trobareu:

ESPAI.net: servei d’ordinadors, amb lliure connexió a Internet, així com al paquet d’ofimàtica.
S’ofereix connexió WI-FI gratuïta a tot l’edifici.

ESPAI d’estudiespai on poder estudiar i fer treballs en grup sense molestar als altres usuaris.
En època d'exàmens s’amplia l’horari del centre.

ESPAI de jocs: un espai destinat a l’oci on trobareu videojocs, futbolí, billar, ping-pong, jocs de taula, entre d’altres.

ESPAI tallers: durant tot l’any s’ofereixen diferents tallers formatius i d’oci de diferent disciplines com guitarra, anglès, etc.

BUCS de Música: el centre disposa de bucs d’assaig amb preus populars, a més es poden obtenir packs de sessions a preus més reduïts.
El lloguer inclou: equip de veu, ampli de baix, bateria i ampli de guitarra.

També es disposa d’un estudi de gravació, portat per tècnics especialitzats, a disposició dels grups de música i amb preus més reduïts pels residents del municipi.

El centre disposa de cessió de sales (segons disponibilitat) per realitzar treballs en grup, gravacions, assaig de balls, etc...

A més, el centre realitza esdeveniments, concerts, jornades, etc de diferents temàtiques portant l’oci més alternatiu al jovent de la ciutat.

Assessories Juvenils

Servei d'Orientació i Acompanyament a la Transició (SOAT):

Servei municipal d'orientació i acompanyament en el procés de transició de l'ESO cap a l'etapa no obligatòria. Està adreçat als joves que finalitzen l'ESO

Dijous de 16 a 18 h. Amb cita prèvia al 93 462 74 46

Més informació

Ocupació:

Si et trobes a l'atur o busques millorar la teva feina, l'assessoria en ocupació i formació et facilita informació d'ofertes de treball que s'adeqüin al teu perfil professional.

 
Mobilitat Internacional:

Espai on rebre informació en cas de que vulgueu participar un algun programa de mobilitat internacional. A través d’aquesta assessoria podeu accedir als serveis i recursos per participar, treballar, estudiar i viatjar per Europa.