Programes d'Emprenedoria

Concurs d'idees de negoci

Es tracta d'un concurs adreçat alumnes de quart curs d’ESO, de batxillerat i de formació professional dels centres d’ensenyament de Sant Adrià de Besòs i totes les persones d’edats entre 16 i 25 anys empadronades al nostre municipi amb un mínim de 6 mesos d’antiguitat el darrer dia de lliurament dels projectes.

Aquí podreu accedir a:

 

Cultura Emprenedora a l'Escola

El programa Cultura emprenedora a l’escola (CuEmE) té com a objectiu principal fomentar l’esperit emprenedor i les competències bàsiques en el darrers cursos de l'educació primària. Durant tot un curs escolar, l'alumnat es dedica a crear i gestionar una cooperativa escolar amb el recolzament de la comunitat educativa, l'administració i altres agents socials de la seva localitat

 

Programa Mentoring

Programa per ajudar a consolidar i fer créixer els negocis. Es tracta d'una metodologia d’acompanyament personalitzat en què persones empresàries, directives o professionals amb àmplia experiència empresarial, en qualitat de voluntàries, aporten la seva experiència per a analitzar conjuntament els reptes del negoci i trobar-hi les millors solucions, mitjançant l’escolta activa i preguntes obertes, possibilitant el seu desenvolupament personal i professional i la consolidació i creixement del seu negoci. Es canalitza mitjançant reunions online o presencials, durant un període d’entre 3 mesos i 1 any.

Per a més informació podeu escriure un correu electrònic a empresaiemprenedoria@sant-adria.net.

 

Programa Reempresa: traspàs d'una activitat empresarial

Programa que consisteix en fer acompanyament i assessorament per facilitar l'acord en la transmissió d'un negoci entre persones emprenedores i empreses interessades a traspassar la seva activitat. Us ajudem a analitzar la viabilitat, el traspàs, la financiació, la gestió i elaboració dels contractes de traspàs, entre d’altres.

 

Servei de consultoria especialitzada dirigit a persones emprenedores i empresàries

Es tracta d'un servei de consultoria especialitzada en diverses àrees relacionades amb l'àmbit empresarial, ofert per l'Àrea Metropolitana de Barcelona, dirigit tant a persones que volen emprendre una nova activitat econòmica com a empreses consolidades. Amb aquesta activitat augmentem la nostra carta de serveis al teixit econòmic del municipi, oferint assessorament individualitzat sobre temàtiques concretes tals com Finançament, Innovació, Internacionalització, Jurídic, Màrqueting, Model de negoci i Recursos humans, relacionades amb el negoci o projecte emprenedor. 

Per a sol·licitar més informació podeu escriure un correu electrònic a: empresaiemprenedoria@sant-adria.net.

 

Programa Emprenedona 

Tercera edició del programa d'acompanyament dirigit a dones emprenedores i empresàries del territori, impulsat per l'Ajuntament de Sant Adrià de Besòs i el Servei de Foment Empresarial Grameimpuls de Santa Coloma de Gramenet i finançat per la Diputació de Barcelona, que es durà a terme durant l'any 2024. EMPRENEDONA és una iniciativa que pretén fomentar la creació i consolidació de projectes i/o negocis liderats per dones, a partir, d'una banda, de la participació activa a sessions grupals de formació i a sessions de consultoria individualitzada per a treballar competències tècniques (coneixements financers, aspectes comercials i de marketing, etc.) i transversals (comunicació, lideratge, creativitat, etc), i d'altra banda, de l'acompanyament individual a les emprenedores i empresàries per part del personal tècnic del servei. Es propicia la creació d'espais de networking i d'intercanvi d'experiències amb la finalitat d'ajudar a les emprenedores del territori a crear una xarxa de suport. 

Per a més informació cal contactar amb l'àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Sant Adrià de Besòs al telèfon 93 462 28 74 o bé enviant un correu electrònic a: empren@sant-adria.net o empresaiemprenedoria@sant-adria.net.