Qui som?

Secció de Desenvolupament Econòmic Local.

La secció de desenvolupament econòmic local ofereix un servei d'informació i assessorament a les persones que tenen la idea d'iniciar un negoci, amb la intenció d'esdevenir un instrument de suport i acompanyament.

Us ajudem en l'anàlisi de la viabilitat de la idea de negoci, us acompanyem en l’elaboració del Pla d'Empresa, us facilitem informació sobre tràmits de constitució i formes jurídiques .

Us assessorem si us cal fer capitalització de l'atur per inici de nova activitat econòmica. Tenim convenis crediticis especials per a iniciatives empresarials.

Us informem dels ajuts i subvencions en cas que inicieu una activitat empresarial, subjecte a temporalitat i pressupost.

Us ajudem a fer traspàs d'una activitat empresarial, que consisteix en fer-vos acompanyament i assessorament per facilitar l'acord en la transmissió d'un negoci entre persones emprenedores i empreses interessades a traspassar la seva activitat. Us ajudem a analitzar la viabilitat, el traspàs, la financiació, la gestió i elaboració dels contractes de traspàs, entre d’altres.

Dissenyem formació adreçada a persones emprenedores i empreses de recent constitució amb l'objectiu d’augmentar els coneixements i la capacitació professional. Us proporcionem les eines necessàries per a crear i gestionar el vostre negoci.

Impulsem l'esperit emprenedor de l’alumnat de primària dels centres educatius del municipi en el projecte de Cultura Emprenedora a l'Escola i de l’alumnat de secundària a través del Concurs d'idees de negoci.